Andrew Davidson, John O’Sullivan og Bjørn Zäll

‘Indbegrebet af’: Queen var mytisk og måske det bedste liveband nogensinde

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Queen var mytisk og måske det bedste liveband nogensinde

Eller vælg, hvor du vil lytte

Bandet der revolutionerede rockmusikken og opnåede et ry som et af de bedste livebands nogensinde. Queen er på dagens program.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Det er ikke for ingenting at historien om Queen, og særligt bandets flamboyante forsanger Freddie Mercury, blev et af sidste års helt store biografsucceser. Fra 1973 frem til Mercury’s tragiske endeligt i 1991 udgav de utallige kæmpehits, revolutionerede rockmusikken og opnåede et ry som et af de bedste livebands nogensinde. Andrew, Bjørn og John tog til Egaa Gymnasium for at lave et liveshow, hvor to elever deltog på lige fod med værterne. Lyt til showet her, hvor de finder frem til Indbegrebet Af Queen.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Queen – Somebody to Love
  • Queen – March of the Black Queen
  • Queen – Don’t Stop Me Now (Vinder)
  • Queen – The Prophet’s Song
Footer graphics