take that

‘Indbegrebet af’: Take That er stadig popgruppen, der smelter unge pigehjerter

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Take That er stadig popgruppen, der smelter unge pigehjerter

Eller vælg, hvor du vil lytte

Poporakel Sandie Westh undersøger sammen med værterne, hvad indbegrebet af Take That egentlig er. Optaget live fra Podcastfestivalen.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Før One Direction, før Westlife og sågar før Backstreet Boys var der Take That – fem drenge fra Nordengland, som fik pophjerter verden over til at smelte. Selvom deres første inkarnation kun var sammen i små fem år, så formåede bandet at relancere sig selv i 2005 og har opnået næsten lige så stor succes siden.

Med hjælp fra P6’s regerende poporakel, Sandie Westh, forsøger Andrew, Bjørn og John at finde ud af, hvilken sang der er ‘Indbegrebet Af’ Take That.

Gæst: Sandie Westh

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • These days
  • Never Forget
  • Every Guy
  • The Flood (Vinder)
Footer graphics