Ariana Grande

‘Indbegrebet af’: Popmusikkens største stemme Ariana Grande er blevet voksen hurtigt

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Popmusikkens største stemme Ariana Grande er blevet voksen hurtigt

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ariana Grande er 25 år, men har allerede cementeret sig som verdens største popstjerne. Men hvad er indbegrebet af Ariana Grande?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Ariana Grande må siges at være tidens største popstjerne, og alligevel er hverken Andrew, Bjørn eller John super bekendt med hendes diskografi. Det bliver der lavet om på i dette afsnit, hvor der tages et grundigt kig på en kunstner der til trods for sine kun 25 år allerede har udgivet fem albums, og virker til lige pt. at være i en rivende kunstnerisk udvikling. Lyt med for en snak om vokale krumspring, om at tage kunstnerisk kontrol, og om at overkomme tragedier.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Ariana Grande – No Tears Left to Cry
  • Ariana Grande – Fake Smile
  • Ariana Grande – Thank U, Next
Footer graphics