Red Hot Chili Peppers

‘Indbegrebet af’: Red Hot Chili Peppers – funkrock, bar overkrop og slagbas

Eller vælg, hvor du vil lytte
Photo: Red Hot Chili Peppers

‘Indbegrebet af’: Red Hot Chili Peppers – funkrock, bar overkrop og slagbas

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ville vi overhovedet snakke om funkrock som genre, hvis ikke det var for Red Hot Chili Peppers? Det californiske band formåede egenhændigt at gøre genren til et verdensomspændende fænomen i starten af halvfemserne. Men hvad er indbegrebet af RHCP?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Ville vi overhovedet snakke om funkrock som genre, hvis ikke det var for Red Hot Chili Peppers? De californiske liderbukse formåede næsten egenhændigt at gøre genren til et verdensomspændende fænomen i starten af halvfemserne – og blive et af verdens mest populære bands.

Med hjælp fra Mads Gundersen (Absolute Absolute Music og diverse P6-programmer) tager ‘Indbegrebet Af’ en tur igennem RHCP’s diskografi med alt, hvad det indebærer af slagbas, wahguitar og bare overkroppe.

Trackliste:

  • Give It Away
  • Around The World
  • Get On Top
  • Can’t Stop
Find mere om
Footer graphics