Rage Against the Machine

‘Indbegrebet af’: Rage Against the Machine er kongerne af den vrede funkrock

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Rage Against the Machine er kongerne af den vrede funkrock

Eller vælg, hvor du vil lytte

Få bands har formået at kanalisere så meget vrede som Rage Against The Machine gjorde i 90’erne. Alt fra den spydige lyrik til de stikkende guitarer og den knivskarpe rytmesektion emmer af vrede, men hvilket nummer opsummerer bandet bedst? Det finder værterne ud af i dette afsnit. Men én ting er sikkert: Det er ikke…

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Få bands har formået at kanalisere så meget vrede som Rage Against The Machine gjorde i 90’erne. Alt fra den spydige lyrik til de stikkende guitarer og den knivskarpe rytmesektion emmer af vrede, men hvilket nummer opsummerer bandet bedst? Det finder værterne ud af i dette afsnit. Men én ting er sikkert: Det er ikke ‘Killing In The Name’.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Rage Against the Machine – Township Rebellion
  • Rage Against the Machine – Freedom
  • Rage Against the Machine – Guerilla Radio
Footer graphics