Janelle Monáe, pressebillede

‘Indbegrebet af Janelle Monáe: Den fortryllende funkpop-androide

Eller vælg, hvor du vil lytte
Warner-pressefoto

‘Indbegrebet af Janelle Monáe: Den fortryllende funkpop-androide

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ dykker i denne uge ned i Janelle Monáes musikunivers, som bl.a. rummer samarbejder med Prince, Stevie Wonder og Brian Wilson. Janelle Monáe er en genrehoppende ærkeandroide, der lige siden sin debutplade i 2010 har formået at fortrylle med sine dystopiske funkpop-perler.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Det siger meget om Janelle Monáe, at hun har arbejdet sammen med Prince, Stevie Wonder og Brian Wilson – og har formået at upstage dem alle. Den genrehoppende ærkeandroide har siden sin debutplade i 2010 fortryllet med sine dystopiske funkpop-perler, og nu står det til Andrew, Bjørn og John at finde frem til det ene nummer, der kan opsummere et af 2010’ernes absolut største talenter.

Trackliste:

  • Locked Inside
  • Americans
  • Crazy Classic Life
Find mere om
Footer graphics