Arctic Monkeys

‘Indbegrebet af’ Arctic Monkeys: En sprælsk guitar og en flabet arbejder-attitude

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-foto: Domino / Playground

‘Indbegrebet af’ Arctic Monkeys: En sprælsk guitar og en flabet arbejder-attitude

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvad er fællesnævneren mellem en flok klovne i et hooligan slagsmål og fire skibbrudne mænd, der spiller sig igennem en lyn-storm? ‘Indbegrebet af’ tager dig i hånden og finder essensen af Arctic Monkeys.

Musik En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Da Arctic Monkeys debuterede i 2006, ramte de indierocken som en kanonkugle. De purunge knægte fra Sheffield i England indtog lynhurtigt en plads som et af nyere tids vigtigste rockbands, og de har formået at holde fast i den status på trods af, at de er gået fra ordrig garagepunk til slesk loungepop.

Bliver det overhovedet muligt for værterne, Andrew, Bjørn og John, at finde ind til kernen af et band med seks så forskellige albums? Få svaret i denne udgave af ‘Indbegrebet Af’ om Arctic Monkeys.

Numre:

R U Mine?

Do Me A Favour

Pretty Visitors

Footer graphics