Ditte Giese i ny podcast: “Hver anden dag er jeg paralyseret af angst, og hver anden dag tænker jeg, at det nok skal gå”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Ditte Giese i ny podcast: “Hver anden dag er jeg paralyseret af angst, og hver anden dag tænker jeg, at det nok skal gå”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ditte Giese undersøger i denne podcastsæson, hvordan det er pludselig at overgå til at være en af ’de syge’ og have sin faste gang på hospitalet – hvordan man forsøger at navigere i velmenende ”gode råd”, mirakelkure og jagten på helbredelse.

Livsstil En del af serien:

Ditte Giese er blevet for syg

Hvad vil det sige at være alvorligt syg? Hvordan lever man et ok godt liv med en konstant tilstedeværelse af uvished om fremtiden? Og kan man gøre noget selv, når diagnosen slår sig ned? Ditte Giese undersøger i denne sæson, hvordan det er pludselig at overgå til at være en af ’de syge’ og have sin faste gang på hospitalet og forsøge at navigere i velmenende ”gode råd”, mirakelkure og jagten på sundhed.

Det er cirka et halvt år siden, at podcastvært Ditte Giese blev afbrudt i sit sundhedsprojekt af en brystkræft-diagnose. I denne sæson kommer det derfor til at handle mindre om slankekure, BMI og træning – og mere om sygdom, hospitalsvæsen og sundhed i lyset af alvorlig sygdom.

For hvad gør man, når man plejer at være et handlekraftigt og stærkt menneske og pludselig skal lære at leve med en diagnose som kronisk syg og en usikker fremtid? Sundhedsmentor Umahro Cadogan hjælper med at finde vej i junglen af sygdomstips og den usikkerhed, som man oplever som ny patient i sundhedsvæsnet.

Dette er første afsnit (1:6). Producer: Rikke Collin

Footer graphics