ditte paulo

Ditte Giese interviewer sin kæreste: Hvordan er det at være nær pårørende til en alvorligt syg?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Privatfoto

Ditte Giese interviewer sin kæreste: Hvordan er det at være nær pårørende til en alvorligt syg?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Et udfarende socialt liv er omdannet til et præmaturt pensionistliv. I denne episode taler Ditte Giese med sin kæreste om, hvordan det er at leve med en alvorligt syg.

Livsstil En del af serien:

Ditte Giese er blevet for syg

Hvad vil det sige at være alvorligt syg? Hvordan lever man et ok godt liv med en konstant tilstedeværelse af uvished om fremtiden? Og kan man gøre noget selv, når diagnosen slår sig ned? Ditte Giese undersøger i denne sæson, hvordan det er pludselig at overgå til at være en af ’de syge’ og have sin faste gang på hospitalet og forsøge at navigere i velmenende ”gode råd”, mirakelkure og jagten på sundhed.

“Du må gerne gå fra mig”, sagde Ditte Giese til sin kæreste, da de fik at vide, at hun havde brystkræft. Så hvorfor gik han ikke? I dette afsnit af podcasten taler vært Giese med sin kæreste Paulo om, hvordan det er at være nærmeste pårørende til en alvorligt syg.

For hvordan er det at gå fra at være nye, spændende kærester, som var festlige, sociale og ude i verden til at leve med en kronisk syg, der sidder på en handikappude og skal have en morfar hver eftermiddag i en slags præ-pensionisttilværelse? Kan man leve et nogenlunde normalt liv, når det går fra scanning til scanning?

Dette er tredje afsnit (3:6). Producer: Rikke Collin

Footer graphics