Mikkel Braginsky og Asger Aamund

Asger Aamund: Sæt foden ned og sig – “Jeg er manden i huset, og jeg har nogle krav, som jeg vil have opfyldt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: David Rohde Hennings

Asger Aamund: Sæt foden ned og sig – “Jeg er manden i huset, og jeg har nogle krav, som jeg vil have opfyldt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit taler Mikkel Braginsky med den danske erhvervsleder, debatør og mediepersonlighed Asger Aamund.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

Den mangeårige erhvervsleder Asger Aamund er ikke i tvivl. Den moderne mand er under pres.

I dette afsnit af podcasten ‘Hankøn’ taler Aamund med Mikkel Braginsky om parforhold, den svære sårbarhed, og hvilke erfaringer han tager med sig efter et langt liv med mange kvinder og topposter i erhvervslivet.

“Mange parforhold starter med, at hun får en ordentlig tur i ribberne og slutter med, at han er blevet mulddyret og veninden, der skal hjælpe med at vælge farve på læbestiften, og så mister hun interessen og leder efter en ny hanløve, der kan vælte hende om i høet”, siger Asger Aamund i ‘Hankøn’.

Her fortæller han også, om dengang han og hustruen Suzanne Bjerrehuus mødte hinanden første gang til et bryllup, da han stadig var gift med sine børns mor.

“Jeg skulle til bryllup og sagde, at jeg ville have den flotteste dame til bords, og så fik jeg Suzanne”, fortæller Asger Aamund, som ikke er bleg for at give parforholdsråd med på vejen.

“Det er med at sætte foden ned og sige, at jeg er manden i huset, og jeg har nogle krav, som jeg vil have opfyldt”.

Find mere om
Footer graphics