Abdel Aziz Mahmoud er i gang med at projektstyre sin død
Radio & podcast
menu-close

Bucket List: Abdel Aziz Mahmoud er i gang med at projektstyre sin død

31. juli 2018 | | En del af serien Bucket List

Denne uges gæst er Abdel Aziz Mahmoud, som tænker en del over døden og er bange for at miste sine mennesker.

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.

Afspil podcast

Podcasten er sponsoreret af GO DREAM

Hvad betyder noget for os, når alt kommer til alt?

Le Gammeltoft sætter tingene på spidsen ved at bede sin gæst skrive en såkaldt bucket list: En liste over, hvad man gerne vil nå, før man dør. Samtalen bliver både munter, seriøs og vedkommende, når der tales om liv, død, familie, karriere og meget andet.

Denne uges gæst er Abdel Aziz Mahmoud. Le og Abdels samtale kommer vidt omkring – Abdel fortæller blandt andet om at være bange for ikke at have kontrol over sin arv og om at have mange forsikringer, så han har styr på det uventede.

Abdel Aziz Mahmoud er en af Danmarks mest markante og profilerede journalister. Han har fået en markant stemme i den offentlige debat med sin bog ‘Hvor taler du flot dansk!’ . Han har lang karriere på DR som blandt andet redaktør, tv-og radiovært, desuden er han forfatter og tidligere udviklingsredaktør på Nordisk Film TV.

OBS samtlige ‘Bucket List’-programmer kan høres på iTunes.

Le Gammeltoft

DJ, radiovært, iværksætter og CEO for Heartbeats.dk. Uddannet cand.mag. i engelsk og moderne kultur og kulturformidling.