Thore Fogh

Med båndoptageren under armen: Thore Fogh drager på blaffertur, på surfsafari og smager på insekter

Den nye podcastserie, ‘Strømninger’, tager lytteren med ud på landevejen og ind i mødet med mennesker, der aktivt forsøger at skabe forandring i vores samfund.

Denne uge har Heartbeats premiere på en ny podcast, ‘Strømninger’, hvor vært Thore Fogh tager landet rundt og taler med mennesker, som har ført drømmen ud i livet. Det man også kunne kalde for iværksættere. Det kommer der mange inspirerende samtaler ud af med noget så gammeldags som idealister. Vi stiller manden bag podcasten ‘Strømninger’ et par spørgsmål.

Hvordan fik du ideen til din nye podcast?

”Jeg blev far, jeg forlod min start-up efter syv, seje år, og jeg havde brug for at lavet noget helt andet, der ikke skulle handle om at hjælpe store virksomheder med at tjene flere penge. Via podcast-formatet genopdagede jeg glæden ved lyd. Jeg har lavet studenterradio i gamle dage, og jeg blev drønforelsket i, hvor meget man kan med lyd, når man blot går ud i verden og er nysgerrig”.

Hvorfor var det lige de her idealistiske iværksættere, du ville tale med?

”Alle dem, jeg har været så heldig at møde igennem ’Strømninger’, har det til fælles, at de er nysgerrige, levende mennesker, der følger deres hjerter i jagten på det, de tror på, og fordi de ønsker at gøre en mærkbar forskel og leve et meningsfuldt liv. De accepterer ikke status quo, og de følger ikke strømmen. De skaber den virkelighed og presser på for det samfund, som de selv ønsker – og de ved, at hvis de ikke selv tager ansvar, så sker der ikke noget”.

Hvad kan de her mennesker fortælle os andre, som ikke er iværksættere?

”Vi kan lære at åbne op, være nysgerrige, modige, at gå foran og få ting til at ske, og vi må indse, at vi selv er ansvarlige for at få vores drømme til at blive til virkelighed. Livet er for kort til at afvente, at andre skal gøre dine drømme til virkelighed”.

Find mere om
Footer graphics