house of the dragon
Foto: HBO

De første anmeldere af ny ’Game of Thrones’-serie er voldsomt begejstrede

HBO Max’ helt store satsning denne sæson får masser af ros fra flere anmeldere, der har fået et smugkig. En kalder den bedre end både ’Game of Thrones’ og ’Breaking Bad’.

Der er langt op til et virkelig tung streaming-slag denne sæson. Amazon kommer med verdens dyreste serie, der er en prequel til ’Ringenes herre’, Disney+ har (igen, igen) sendt ny ‘Star Wars’-serie ud i galaksen, og så kommer HBO Max med sin mastodont af en fantasy-fortælling i form af ’House of the Dragon’.

Sidstnævnte er en prequel til den mest populære serie nogensinde, ’Game of Thrones’, og kaster os ind i universet et par hundrede år før den sidste kamp om jerntronen. Der er allerede enkelte amerikanske journalister, der har fået lov til at få et smugkig. En af dem er blandt andet chefredaktør på Collider, Steven Weintraub, der skriver på Twitter:

“Jeg kunne ikke lide den sidste sæson af ‘Game of Thrones’. Overhovedet. Men jeg indrømmer, at seriepremieren på ’House of the Dragon’ er virkelig godt lavet, og jeg vil fortsætte med at se den.”

Indiewires filmjournalist er endnu mere begejstret og mener, at den er bedre end ’Game of Thrones’ og ’Breaking Bad’.

”Wow. Voldsom! Chokerende! EPISK. Bedre end ‘GoT’ & ‘Breaking Bad’. HBO gør det igen. Dette er ikke bare endnu et fantasyshow, det er den BEDSTE serie, der nogensinde er lavet!”.

De bliver bakket op af flere, skriver Hypebeast.

Det første afsnit af ’House of the Dragon’ får premiere 21. august på HBO Max. Du kan se traileren her. Det virker som om, der er noget at glæde sig til.

Footer graphics