Foto: Lotta Lemche/TV2

‘Bachelorette’: Det nok ikke dem, der bævrer mest, der løber med de sidste roser

Vi er ovre de indledende trin, og parringsdansen er i fuld gang i ‘Bachelorette’. Især én date var meget intens i den forgangne uge.

Nu begynder det at blive meget intenst i ‘Bachelorette’. Kvinderne dater mænd hele tiden, nogle gange flere af gangen, og det virker til, at nogle af dem også er ved at få lidt følelser for hinanden. Den slags kan som bekendt godt gå hen og blive noget griseri, men det er jo derfor, vi er her.

I sidste uge skete der det, at der kom en astrolog ind og sagde hej. Hun lagde nogle horoskoper for alle deltagerne og sagde noget, der lød temmelig fornuftigt om deres kærlighedsliv. Lissa blev faktisk lidt ked af det, men tror, det var glædestårer.

Hun får at vide, at hun har brug for en fyr, der kan sætte ord på sine følelser. Men først skal hun altså på date med Peter, hvor de skal køre mountainbike.

Vi erfarer, at Lissa ikke kan bremse på en cykel. Skør manglende evne for en 28-årig.

Peter “afskyr aldrig en udfordring” og kan godt lide, når man er ude af sin komfortzone. Han går også meget op i sin personlige udvikling og siger, han vil have en kvinde, der vil have “en succesfuld fremtid.”

Jeg tror, han ville have et perfekt parforhold med et realkreditinstitut.

Senere under daten sidder de i en sofa og drikker vin, og Peter kigger på Lissa, som om hun er lavet af Ferrero Rocher.

Det er super intenso. Jeg vil sige Patrick Bateman-agtigt, hvilket selvfølgelig godt kan være lidt voldsomt, men det er tydeligt, at Peter er vild med kvinder og visitkort.

Lissa afviser ham, da han prøver at kysse hende, men Peter tager det med oprejst pande og synes, det er fedt, at Lissa “TALER RENT MEL UD AF POSEN.” Hvad er det?

“Du er ret trænet,” siger Lissa.

Peters næsebor tager 80 kubikmeter luft ind.

“Ja, det er jeg,” siger han.

Vi har aldrig set noget så kælent rent stemningsmæssigt, siden Kanal København lukkede.

Hjemme i villaen er stemningen helt væk. Mændene giver hinanden bind for øjnene og mader hinanden med mayonnaise på teske. Hvad er der galt med mænd?

Men ved I hvad, der er værre? En krammedate. Og det er Sofie i gang med. Hun skal kramme med først Nichlas, så Kristian og så Lasse. Et levende mareridt. Mens hun krammer den ene, skal de to efterladte mænd så OGSÅ kramme hinanden. Frygteligt koncept.

Lasses og Kristians kram er dog det mest romantiske moment indtil videre.

Bagefter skal de gøre det samme bare med øjenkontakt, og for at fatte hvor vanvittigt det er, kan man jo prøve at forestille sig, at man foreslog den aktivitet ude i den virkelig verden. Hej, skal vi drikke en øl på en bar, mens vi kigger på hinanden og ikke må snakke? Alt for tantrisk.

I ‘Bachelorette’ er der ingen grænser for, hvad en date kan være. Det blev endnu mere tydeligt, da Sofie skulle fiske med Andreas W. mens de sad på pæle i havkanten.

Det lignede noget, der var lavet af en 10-årig blind spejder, og jeg nægter at tro på, at styltefiskeri er en ægte ting på Sri Lanka. Deres fiskestænger var bambus.

Hvem var ham den lokale, der satte det i gang? Fik store lurendrejer-vibes fra ham.

Under daten åbner Andreas W. op om sine egne usikkerheder, hvilket Sofie synes er “meganice”. Præcis ligesom hun også syntes, at det var “meganice”, at Nichlas havde ADHD og var nervøs hele tiden. Igen må man bare sige, at grænserne rykker sig i ‘Bachelorette’: Parringsdansen i moderne dating handler meget om at tale om sine sårbarheder og knap så meget om, hvad man duer til. Følelser er på mode. Det er jo godt, at mændene både er muskuløse og har mange følelser, men man tvivler alligevel på, at det er dem, der bævrer mest, der løber med de sidste roser.

Det bliver heller ikke den nye fyr, Jens, en nordjyde med selverklæret “partnerenergi”, som var Lissas “stjernematch”.

Lissa reagerer, som om hun matchede med en ged.

Astrologi er som bekendt kun fedt, når det bekræfter noget, man synes i forvejen. Og Lissa synes, at Andreas H. har en “sød lille numse” i sin buks.

Sofies stjernematch viser sig så at være Peter, og så er der pludselig lidt anspændt stemning under middagssolen.

“Cheers my friends,” siger Peter. Det må han ikke sige nogensinde igen.

Jeg ved ikke helt med resten af fyrene. Hvorfor er Mads så hyper? Hvorfor er Jacob så stenern? Han forspilder en meget stor chance for hot flirt med Lissa. Men håber på, at han får fingeren ud snart. Skriv et digt eller sig en vits. Udskillelsesløbet intensiveres nu, og det bliver på mange måder afgørende, hvad der sker i denne uge i ‘Bachelorette’.

Find mere om
Footer graphics