restaurant kadeau

‘Vendt på hovedet’ med Rasmus Kofoed fra Restaurant Kadeau: “Det føltes mildest talt som at blive sat på gaden”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Restaurant Kadeau, PR-foto

‘Vendt på hovedet’ med Rasmus Kofoed fra Restaurant Kadeau: “Det føltes mildest talt som at blive sat på gaden”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘Vendt på hovedet’ har vært Le Gammeltoft besøg af Rasmus Kofoed fra Restaurant Kadeau, der har haft et helvedesår arbejdsmæssigt.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Vendt på hovedet

Mange virksomheder kæmper i disse tider for overlevelse. Nogle har ikke kunne åbne, mange har sagt farvel til dygtige medarbejdere, fordi deres kernemarked er blevet indskrænket, mens få har øjnet en mulighed i krisen. Med podcasten 'Vendt på hovedet' sætter vi fokus på dem, der i bogstaveligste forstand har vendt deres virksomhed op og ned for at overleve. Vært Le Gammeltoft inviterer fem vidt forskellige virksomheder i studiet for at finde inspiration hos nogle af de virksomheder, der har formået at vende krise til succeshistorie.

Podcasten er sponsoreret af Lunar Business. Få 20% rabat på 1 års Lunar Business abonnement med koden Heartbeats20.

Rasmus Kofoed er på besøg i studiet hos Le Gammeltoft til en samtale om den konkursbegæring, der i slutningen af marts 2020 blev en realitet for gourmetrestauranten Kadeau.

Rasmus Kofoed, der blandt andet er stifter af Kadeau København og Bornholm, måtte som konsekvens af regeringens corona-lockdown i marts lukke restauranterne ned og gå konkurs. Siden er de heldigvis blevet reddet af en gruppe investorer – blandt andet håndboldspilleren Mikkel Hansen og tidligere fodboldspiller Thomas Kahlenberg.

Podcasten er sponsoreret af Lunar Business. Få 20 procent rabat på 1 års Lunar Business abonnement med koden Heartbeats20.

Footer graphics