bruce springsteen

‘Loose Ends’ med Ritt Bjerregaard: “Springsteen skildrer en håbløshed, jeg kan genkende”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Loose Ends’ med Ritt Bjerregaard: “Springsteen skildrer en håbløshed, jeg kan genkende”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Ritt Bjerregaard har været stor Springsteen-fan, siden hun oplevede ham live i Paris i ’87. Her fortæller hun om sit forhold til ham.

Musik En del af serien:

Loose Ends

23. september 2019 fyldte Bruce Springsteen 70 år. Det fejrer vi på Heartbeats med en podcastserie, som går tæt på manden og hans musik. For hvad er det, der gør ham så speciel? Er det maratonkoncerterne? Teksterne? E Street Band? Eller noget helt fjerde?

I denne podcastrække kan du møde Springsteen-fans sammen med vært Neal Ashley Conrad. Og så skal du selvfølgelig også høre musik - en hel masse musik. For med 327 sange under bæltet er der nok at tage af. Du når ikke at høre det hele, men vi lover at give dig det bedste fra en mand, som hele sit liv har stræbt efter det bedste.

Bruce Springsteen rækker langt op over de andre. Han er den store skildrer af livsværdier. Ritt Bjerregaard har elsket Springsteens sange og musik i årtier. Hun beskriver sit nære forhold til særligt Springsteens ‘Born In The USA’, ‘Tunnel Of Love’ og hvad det er ved Springsteen, hun holder så meget af.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – ‘Walk Like A Man’
  • Bruce Springsteen – ‘Tougher Than The Rest’
  • Bruce Springsteen – ‘No Surrender’
Footer graphics