Mikkel Braginsky og Jesper Binzer

‘Hankøn’ med rockmusikeren Jesper Binzer: Jeg flygter ind i mig selv, når ansvaret banker på

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rasmus Kahlen

‘Hankøn’ med rockmusikeren Jesper Binzer: Jeg flygter ind i mig selv, når ansvaret banker på

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne episode har Mikkel Braginsky en af Danmarks største rockstjerner i studiet, nemlig forsanger og guitarist i D-A-D, Jesper Binzer. De snakker om både formål og ansvar, samt hvordan man håndterer både parforhold og kunst uden at miste sig selv.

Samfund En del af serien:

Hankøn

Hvorfor mislykkes så mange mænd med deres parforhold? Er nutidens mand overhovedet i stand til at være ærlig overfor sig selv? Og hvad vil det egenligt sige at være mand i dag?

Podcasten 'Hankøn' er vært Mikkel Braginsky's forsøg på at finde svar på manden af i dag igennem en serie personlige samtaler med andre mænd. Om parforhold, dyrekøbte erfaringer og om at tage ansvar. Og så er 'Hankøn' mest af alt en undersøgelse af nye veje for moderne mænd. Både i deres parforhold – og i deres forhold til sig selv.

“Kunsten har spist mig,” siger Jesper Binzer – og det er nok den mest præcise beskrivelse, man kan lave af ham. En mand, der i 40 år har levet og åndet gennem sine tekster og musik. Jesper Binzers stærke fokus på sit formål i livet har også gjort, at han har en tendens til at flygte ind i sin egen trygge verden – især når vasketøj, madplaner og en kone, der forventer, at han står til ansvar, banker lidt for hårdt på døren.

Footer graphics