Nik og Jay

Nik & Jay ændrede musikken med deres bangers: F**k hvor var det hot

Eller vælg, hvor du vil lytte
PR-foto

Nik & Jay ændrede musikken med deres bangers: F**k hvor var det hot

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hot, Lækker, Boing!, En dag tilbage, Novembervej, Mod Solnedgangen Barndomsvennerne Nik og Jay har lavet en ordentlig hitparade af bangers, der har ændret musikken i Danmark, men hvilket hit er det største?

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

”Natten er ung, og pigen er smuk. Helle Helle skriver prosa og Piet Hein skriver gruk” Og Nik & Jay, de skriver bangers!

I snart 20 år har Nik & Jay leveret hits til det ganske danske land, og undervejs har de formået at etablere sig selv som nationalskatte. Men er der mere til de to charmetrolde end bare partyhits?

I dette afsnit af ‘Indbegrebet Af’ bliver der kigget på hvad der sker, når to festaber bliver voksne, der diskuteres, hvad der skal til for at få succes som et boyband i Danmark, og så snakker vi om, hvad der gør, at en Jon & Jules-produktion kan genkendes næsten med det samme.

Find mere om
Footer graphics