Andrew Davidson, John O’Sullivan og Bjørn Zäll

‘Indbegrebet af’: Bruce Springsteen, Manden er hele Amerikas bandleder

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’: Bruce Springsteen, Manden er hele Amerikas bandleder

Eller vælg, hvor du vil lytte

Musikpodcasten ‘Indbegrebet af’ undersøger, hvad der er essensen af en af hvor tids allerstørste rockikoner – Bruce Springsteen.

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

I næsten 50 år har Bruce Springsteen som få andre formået at fremstå som den ultimative amerikanske rockmusiker. Hans musik har afspejlet De Forenede Stater på både godt og ondt, og i anledning af at manden fylder 70 år 23. september 2019, vil musikpodcasten ‘Indbegrebet af’ finde frem til, hvilken af hans mange hundrede sange, der er ‘Indbegrebet Af…’ Bruce Springsteen. 

Gæst: Springsteen-eksperten Neal Ashley Conrad, kendt fra Heartbeats-podcasten ‘Loose Ends’, er med som gæst og deler gavmildt ud af sin uudtømmelige viden om manden, de kalder for The Boss.

SPOILER! Kig ikke herunder, hvis du vil undgå at vide hvilke numre, der spilles.

Playliste:

  • Bruce Springsteen – ‘Born to Run’
  • Bruce Springsteen – ‘Born in the USA’
  • Bruce Springsteen – ‘Badlands’
  • Bruce Springsteen – ‘The Promise’
Footer graphics