Marianne Dahl Le Gammeltoft

‘Heartbeats diskuterer’: Topdirektør Marianne Dahl om barselsproblemet

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Heartbeats diskuterer’: Topdirektør Marianne Dahl om barselsproblemet

Eller vælg, hvor du vil lytte

Marianne Dahl er en af dansk erhvervs tunge damer. I denne podcast diskuterer hun ligestilling, barsel og au pairs med Le Gammeltoft.

Debat En del af serien:

Heartbeats diskuterer

I den aktuelle podcast, ‘Heartbeats diskuterer’, vil redaktionen sammen med skiftende gæster diskutere et aktuelt emne grundigt igennem. Det kunne være temperaturstigninger, ligestilling, medieforlig, tv-serien ’Years and Years’ eller Tour de France. På 30 minutter vender vi et emne, der optager os og inviterer markante personligheder indenfor området i studiet for at høre, hvad filan der foregår.

Redaktionens nye aktuelle podcastformat, ‘Heartbeats diskuterer’, lægger ud med fornemt besøg, nemlig af Marianne Dahl, direktør for Microsoft i Vesteuropa. Hun er i studiet for at diskutere strukturel ligestilling og lovgivning på ligestillingsområdet med Heartbeats’ CEO Le Gammeltoft.

Nøglen til egentlig ligestilling er deling af barslen, mener Marianne Dahl, og snakken kommer også omkring au pairs. Dahl er nemlig på familiens sjette au pair og forstår ikke, hvorfor det skal være så stigmatiserende at få hjælp til husholdningen. De veluddannede danske kvinder halter nemlig håbløst bagefter de veluddannede kvinder i resten af verden, fordi vores syn på morrollen og den lange barsel får dem til at droppe ud af deres karrierer og ikke mindst af indflydelsen.

“Det er et demokratisk problem, at vi systematisk ekskluderer en gruppe fra indflydelse”, mener Marianne Dahl.

Heartbeats diskuterer
Footer graphics