Heartbeats diskuterer

‘Heartbeats diskuterer’: “Medieforliget har været uskønt, kaotisk og til tider grotesk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Heartbeats diskuterer’: “Medieforliget har været uskønt, kaotisk og til tider grotesk”

Eller vælg, hvor du vil lytte

“Jeg får løn for at brokke mig”, siger Jørgen Ramskov. “Det handler for meget om, hvem der kan rage mest mulig mediestøtte til sig”, mener Stig Ørskov. Heartbeats’ Le Gammeltoft har inviteret konkullegaerne fra Radio24Syv og JP Politikens Hus i studiet til mediedebat.

Musik En del af serien:

Heartbeats diskuterer

I den aktuelle podcast, ‘Heartbeats diskuterer’, vil redaktionen sammen med skiftende gæster diskutere et aktuelt emne grundigt igennem. Det kunne være temperaturstigninger, ligestilling, medieforlig, tv-serien ’Years and Years’ eller Tour de France. På 30 minutter vender vi et emne, der optager os og inviterer markante personligheder indenfor området i studiet for at høre, hvad filan der foregår.

Jørgen Ramskov, (lidt endnu) adm. direktør for Radio24Syv, og Stig Ørskov, adm. direktør i JP Politikens Hus er dagens gæster og yderst aktive i mediedebatten. I dag handler det om det uskønne forløb omkring medieforliget, udbudet af FM4 og Radio24Syv’s fremtid.

Geografiske krav, nye udbud, aktiv dødshjælp og mærkelige benspænd – der har været meget tumult omkring medieforliget og den ledige radiolicens. Tidligere kulturminister Mette Bock (LA) ville skabe et nyt udgangspunkt for medie-Danmark, hvor det store statsmedie, DR, skulle fylde mindre og overlade mere plads til mindre aktører.

Men så gik der detailregulering i den, mener Stig Ørskov. Le Gammeltoft styrer debatten, og de tre mediechefer diskuterer, hvem der piver, hvem der blev dræbt i forbifarten, og hvem der fik en radiostation foræret.

Find mere om
Footer graphics