‘PodPassion’: Gæst Sivas

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæst Sivas

Eller vælg, hvor du vil lytte

Vært Mads Emil Grove Møller undersøger hvad der giver hans venner energi og sender den personlige samtale ud i æteren. Denne uge får Mads Emil besøg af Sivas i studiet.

Musik En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

I denne uge får Mads Emil Grove Møller besøg af Sivas i studiet. Mads Emil og Sivas’ samtale omhandler rejsen fra hans første urbanprojekt P4L til at blive en af de største skikkelser på den danske musikscene. Snakken kommer derudover også ind på at være en offentlig person, musikalske inspirationkilder, at være blevet far og Sivas’ fremtidige planer.

  • Preme ft. PartyNextDoor – Can’t Hang
  • Pusha T – Santeria
  • SAINt JHN – I Heard You Got Too Litt Last Night
  • Ukendt  ft. Sivas – Lige Nu
Find mere om
Footer graphics