Mads Emil Grove Moeller med alex andersen

‘PodPassion’: Gæst Alex Høgh Andersen

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæst Alex Høgh Andersen

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af ‘PodPassion’ får vært Mads Emil Grove Møller besøg af den succesfulde skuespiller fra bl.a. serien Vikings, Alex Høgh Andersen i Studio 6 på Værnedamsvej.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

Mads Emil Grove Møller får i denne uge besøg af skuespilleren Alex Høgh Andersen, der har nydt stor succes i HBO-serien ‘Vikings’. Samtalen kom ind på hans skuespillerkarriere, ‘Vikings’, erfaringer. Derudover kom snakken ind på Alex’ passion for fotografi og en kommende bog, velgørenhed, social media, personlige mål og hvordan det er at være en decideret verdensstjerne.

Passion Tracks:

  • Frank Ocean – Pyramides
  • Calboy – Envy Me
  • Hans Philip – Stjerneklarenætterrr
  • Nipsley Hussle – Hussle In The House
Footer graphics