Mads Emil Grove Moeller med nik & jay

‘PodPassion’: Gæster Nik & Jay

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæster Nik & Jay

Eller vælg, hvor du vil lytte

Mads Emil fanger Nik & Jay kort inden deres koncert til Musik i Lejet, taler ungdommens gade og får en lille opsang til den unge generation af musikere.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

I dette afsnit af ‘PodPassion’ besøger Mads Emil legendariske Nik & Jay kort inden deres koncert på årets Musik i Lejet. Mads Emil, Niklas og Jannik kender hinanden helt tilbage fra dengang, de sad på teenageværelset og spillede ‘Tony Hawks Pro Skater’ sammen og har i øvrigt også sendt et bud på en sang ind til Melodi Grand Prix – dog uden held.

Samtalen kommer helt tilbage til de gamle dage med “hip hop og rullebræt”, og hvordan Niklas og Jannik blev til Nik & Jay. Historien om hvordan to unge gutter fra forstaden blev til danske popikoner.

PassionTracks:

  • Jaheim ft. Tha’ Rayne: ‘Fabulous’
  • The Killers: ‘Human’
  • Marvin Gaye: ‘What’s Going on’
  • Nik & Jay: ‘Topline’
Footer graphics