Mads Emil Grove Moeller med nik & jay

‘PodPassion’: Gæster Nik & Jay

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæster Nik & Jay

Eller vælg, hvor du vil lytte

Mads Emil fanger Nik & Jay kort inden deres koncert til Musik i Lejet, taler ungdommens gade og får en lille opsang til den unge generation af musikere.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør mm Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver hans venner energi.
De er vant til at give interviews. Men det er langt fra altid, vi får at vide, hvad de virkelig brænder for.

”De” er Mads Emil Grove Møllers personlige venner. De mødes rundt omkring. Til arrangementer. I byen. Hos venners venner. Og så får de en snak om, hvad der rører sig i deres liv. Ikke kun hvad de arbejder med lige nu, men også hvad de interesserer sig for lige nu og her, og hvad der får dem til at stå op om morgenen.

I dette afsnit af ‘PodPassion’ besøger Mads Emil legendariske Nik & Jay kort inden deres koncert på årets Musik i Lejet. Mads Emil, Niklas og Jannik kender hinanden helt tilbage fra dengang, de sad på teenageværelset og spillede ‘Tony Hawks Pro Skater’ sammen og har i øvrigt også sendt et bud på en sang ind til Melodi Grand Prix – dog uden held.

Samtalen kommer helt tilbage til de gamle dage med “hip hop og rullebræt”, og hvordan Niklas og Jannik blev til Nik & Jay. Historien om hvordan to unge gutter fra forstaden blev til danske popikoner.

PassionTracks:

  • Jaheim ft. Tha’ Rayne: ‘Fabulous’
  • The Killers: ‘Human’
  • Marvin Gaye: ‘What’s Going on’
  • Nik & Jay: ‘Topline’
Footer graphics