Mathias Zanka Jørgensen

‘PodPassion’: Mathias ‘Zanka’ Jørgensen fortæller om disciplin & fremtidsplaner

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Mathias ‘Zanka’ Jørgensen fortæller om disciplin & fremtidsplaner

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne uges udsendelse af ‘PodPassion’ har Mads Emil Grove Møller besøg af landsholdsspilleren Mathias ‘Zanka’ Jørgensen. Lyt med og bliv klogere på personen bag ‘Zanka’.

Musik En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

I denne uges ‘PodPassion’ har vært Mads Emil Grove Møller besøg af fodboldspiller Mathias ‘Zanka’ Jørgensen i studiet. Snakken kom ind på baggrund, fodbold, Østerbro og hans nuværende tilværelse i Huddersfield. Derudover snakkede Mads Emil og ‘Zanka’ om disciplin, det at sige sin mening, R’n’B, musik generelt, bøger, rejser, fremtidsplaner og meget mere.

Passion tracks:

  • Ludovico Einauldi – Una Mattina
  • Roddy Ricch – Die Young
  • Usher – Twork It Out
  • Jeremih & Ty Dolla $ign ft. French Montana – FYT
Find mere om
Footer graphics