Mads Emil Grove Moeller med skinz

‘PodPassion’: Gæst Skinz

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæst Skinz

Eller vælg, hvor du vil lytte

I denne uges afsnit af ‘PodPassion’ får vært Mads Emil Grove Møller besøg af den danske rapper og musiker Skinz i Studio 6 på Værnedamsvej.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

Denne uges gæst i ‘PodPassion’ er danske Skinz. Samtalen mellem vært Mads Emil Grove og gæst Skinz kom ind hans musikkarriere, hvordan den tog fart, kampe for gennembruddet og selvfølgelig også fremtidige planer. Derudover kom samtalen også ind på Skinz’ øvrige hobbyer, forholdet til SoMe, inspirationskilder fra ind- og udland, yndlingsserier og meget, meget mere. Lyt med og bliv klogere på personen bag Skinz.

Passion Tracks:

  • Chris Brown ft. Jhené Aiko & R. Kelly – Juicy Boot
  • Khalid & John Mayer – Outta My Head
  • Ty Dollar Sign ft. YG – Ex
  • Gesaffelstein ft. The Weeknd – Lost In The Fire
Find mere om
Footer graphics