Mads Emil Grove Moeller med frederik lentz

‘PodPassion’: Gæst Frederik Lentz Andersen

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘PodPassion’: Gæst Frederik Lentz Andersen

Eller vælg, hvor du vil lytte

Denne uges afsnit af ‘PodPassion’ er optaget på årets Heartland Festival. Ugens gæst er Frederik Lentz Andersen, moderedaktør for både Euroman og Eurowoman.

Kultur En del af serien:

PodPassion

Moderedaktør, stylist og podcastvært Mads Emil Grove Møller undersøger, hvad der giver mennesker i hans netværk energi. Det er folk, der er vant til at give interviews. Men her skal vi høre, hvad de virkelig brænder for.

'PodPassion' er en podcast om passion og livsstil, om mode, tendenser, musik og kreativitet. Det vigtige er ikke altid, hvad vi hver især arbejder med, men også hvad der sker i byen, hvad der kommer til at tegne morgendagen, og hvad vi nørder med i vores fritid.

I denne uges ‘PodPassion’ har vært Mads Emil Grove Møller besøg af Frederik Lentz Andersen. Frederik Lentz Andersen arbejder som moderedaktør for både Euroman og Eurowoman. Samtalen kom ind på  Frederiks Lentz lange karriere i modebranchen, jobbet som moderedaktør, modens tendenser i dag, og musik. Derudover kom samtalen også ind på Frederik Lentzs passion for festivaler, musik, arbejdet som fotograf, fremtidsplaner og meget mere.

PassionTracks:

  • Denzel Curry – Speedboat
  • Ty Dolla Sign ft. J. Cole – Purple Emoji
  • Jeuru – Distorted Rainbows
  • DJ Khaled ft. Meek Mill, J Balvin, Lil Baby & Jeremih – You Stay
Footer graphics