Signe Wenneberg, Flemming Møldrup, Jasper Ritz

‘Der er en yndig quiz’: Sjællandsk ostehistorie, stegt flæsk i en kiosk og en lille hyldest til Lise Nørgaard

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Der er en yndig quiz’: Sjællandsk ostehistorie, stegt flæsk i en kiosk og en lille hyldest til Lise Nørgaard

Eller vælg, hvor du vil lytte

Turen går til Sjælland i denne omgang af ‘Der er en yndig quiz’. Flemming Møldrup dykker med gæsterne Signe Wenneberg og Jasper Ritz ned i den sjællandske muld og finder svar på spørgsmål det store og det små.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

Forfatter, klimaaktivist og foredragsholder Signe Wenneberg er født i Haslev på Sydsjælland og har nu et sommerhus ved Tisvilde, hvor hun elsker at gå på opdagelse i naturen og nyde byen – især om vinteren. Podcaster og tv-vært Jasper Ritz er født i Roskilde, men er opvokset i Skælskør – en hyggelig by med mange muligheder der ikke er Korsør, ikke Slagelse og i hvert fald ikke Næstved.

Quizzen tager blandt andet de to duellanter forbi tre nordsjællandske oste, fantastisk natur og majestætiske Kronborg. Håbet er, at du bliver bedre klædt på til at gå på opdagelse på Sjælland.

Find mere om
Footer graphics