‘Der er en yndig quiz’: René Dif vej, vildheste og honningsypkrise på Bornholmerfærgen – Quizzen tager på ø-hop

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

‘Der er en yndig quiz’: René Dif vej, vildheste og honningsypkrise på Bornholmerfærgen – Quizzen tager på ø-hop

Eller vælg, hvor du vil lytte

Turen går til Bornholm, Lolland-Falster og det Sydfynske øhav i denne ø-hop udgave af ‘Der er en yndig quiz’ med Le Gammeltoft og Rasmus Kofoed.

Sponsoreret af:
Kultur En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

I dette afsnit af ‘Der er en yndig quiz’ tager vært Flemming Møldrup dig med på et radiofonisk ø-hop ud i trivialviden, gastronomi og røverhistorier. I de to ringhjørner i dagens program har vi direktør for Heartbeats Le Gammeltoft og Rasmus Kofoed, en af mændene bag Restaurant Kadeau i København og på Bornholm.

Le har siden barnsben kommet på Langeland hver sommer, mens Rasmus er fra solskinsøen i Østersøen. Der er lagt op til en hård quiz i det varme studie, hvor de to duellanter kæmper om titlen som den mest Danmarkskyndige. Alt imens bliver du klædt på til din sommer i Danmark.

Find mere om
Footer graphics