Jacob Taarnhøj, Flemming Møldrup, Mikkel Klint Thorius

‘Der er en yndig quiz’: Et klassisk Aarhus-sæt, stisystemerne i Odense og hollænderne på Amager

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Der er en yndig quiz’: Et klassisk Aarhus-sæt, stisystemerne i Odense og hollænderne på Amager

Eller vælg, hvor du vil lytte

Flemming Møldrup tager komikerne Mikkel Klint Thorius og Jacob Taarnhøj med på radiofonisk storbyferie, når der skal quizzes i Aarhus, Odense og KBH.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

De er begge stand-up komikere, de er begge aktuelle med et one-man-show, men i quizzen repræsenterer de hver deres danske storby. Jacob Taarnhøj er fra Odense og fremhæver b.la. Tinderbox og byens flotte stistystemer, som noget særligt ved den fynske hovedstad. Hans modstander er Mikkel Klint Thorius, der er fra Amager, og han kalder København for ”verdens bedste by”. 

I løbet af quizzen kommer de forbi Aarhus-klassikeren Chartreuse, den særlige fynske mentalitet og en mindeværdig optræden på jazz-baren La Fontaine. 

Footer graphics