Katrine Veje, Flemming Møldrup, Line Kirsten Nikolajsen

’Der er en yndig quiz’ er denne gang ved Lillebælt: ”Op i røven med Sydney”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

’Der er en yndig quiz’ er denne gang ved Lillebælt: ”Op i røven med Sydney”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Der bliver quizzet i både kartofler og Koldinghus, når Flemming Møldrup denne gang styrer slagets gang i en Lillebæltsquiz i selskab med Line Kirsten Nikolajsen og Katrine Vejsgaard Veje.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

Der er en lille lokalrivalisering i spil, når radioværten, Line Kirsten Nikolajsen, fra Fredericia er oppe imod fodboldspilleren, Katrine Vejsgaard Veje, der er fra den anden side af Lillebælt, Middelfart. Selvom spydighederne sidder løst, så er stemningen god i studiet, når de skal quizze i delikate Samsø-kartoftler, et keramikmuseum og det historiske slot, Koldinghus.

Der bliver også bygget bro mellem Middelfart og Fredericia, når kombattanterne quizzes i ”bridgewalking”, hvor man går over den gamle Lillebæltsbro, og det skulle eftersigende være meget bedre end i Sydney og de andre steder, hvor man kan prøve det.

Find mere om
Footer graphics