tobias kippenberger Flemming Møldrup Steen Langeberg

‘Der er en yndig quiz’: Kalder de virkelig fisk for bacon i Esbjerg? Nyt quizprogram klæder dig på til sommer i Danmark

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

‘Der er en yndig quiz’: Kalder de virkelig fisk for bacon i Esbjerg? Nyt quizprogram klæder dig på til sommer i Danmark

Eller vælg, hvor du vil lytte

Hvad spiser de i Esbjerg? Hvordan bestiller man en hotdog på sønderjysk? Og hvad pokker har Bellevue med det hele at gøre? Få svaret i Heartbeats’ nye program ‘Der er en yndig quiz’.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Der er en yndig quiz

Der er en yndig quiz er en radiofonisk rundtur i det danske ferieland. Vært, Flemming Møldrup, er quizmasteren, der sender mere eller mindre kringlede spørgsmål i retning af sine gæster. Gæsterne repræsenterer forskellige danske destinationer, og i løbet af quizzen bliver de testet i store attraktioner, fantastisk natur, lokale specialiteter og gode historier. Quizzen bliver krydret med personlige anekdoter og anbefalinger til oplevelser i det danske ferieland. Quizzen skal inspirere lytterne til at gå på opdagelse i deres egen baghave, og få ørerne op for, at en ferie i Danmark er meget mere end #baredanmark. Podcasten udgives af Heartbeats og er sponsoreret af momondo, Meget mere end bare Danmark – de danske destinationer og VisitDenmark.

Velkommen til en quiz i Danmarksklassen! I dag inviterer vært Flemming Møldrup to gæster i studiet for at quizze om det danske ferieland, og det bliver skide hyggeligt. Der bliver både spist og diskuteret egnsretter, attraktioner og seværdigheder, når vi denne gang dykker ned i Sydvestdanmarks mange glæder sammen med to rigtige jyder.

I det ene ringhjørne har vi tv-vært Steen Langeberg som repræsentant for Sønderjylland, hvor han har ferieret i årevis. I det andet ringhjørne har vi fået en sand esbjergenser til at forsvare den vestjyske stolthed, nemlig musiker Tobias Kippenberger.

I kampens hede bliver der også tid til fortælle anekdoter, minder og komme med lokale anbefalinger, selvom afsnittet i sidste ende er en hæsblæsende konkurrence om, hvem der kender Danmarks ferieland bedst.

Find mere om
Footer graphics