Ditte Giese

Heartbeats henter stærk journalistisk profil hos Politiken

Det kulturelle onlinemedie Heartbeats har hyret journalist Ditte Giese som redaktionschef.

Pressemeddelelse: 

Det kulturelle onlinemedie Heartbeats har hyret journalist Ditte Giese som redaktionschef. Ditte Giese er en af landets mest kendte og mest læste journalister og har tilbragt stort set hele sin journalistiske karriere på dagbladet Politiken.

Giese har været fast på Politikens kulturredaktion siden 2008 og har de senere år især skrevet kommentarer og klummer og deltaget i den offentlige samtale. Fremover skal hun sammen med CEO Le Gammeltoft og resten af redaktionen være med til at udvikle tonen og indholdet i Heartbeats.

”Ditte Giese er en af de absolut stærkeste stemmer og journalister i branchen og det er på alle måder et ønskescenarie at få hende med på holdet. Jeg ser frem til, at vi sammen skal styrke indholdet på sitet og Heartbeats’ brand”, siger Le Gammeltoft.

”Jeg glæder mig til at springe ud i det, som Kirsten Birgit kalder ’den nye medievirkelighed’. Jeg har fulgt Le Gammeltofts projekt siden starten og synes på alle måder, at hun har fat i den lange ende. Jeg glæder mig til at boltre mig på alle platforme og skabe podcast, samtale og ballade til en ny og nysgerrig målgruppe”, siger Ditte Giese.

Ditte Giese tiltræder stillingen 1. september 2018.

Footer graphics