TV2. Lotte Lemche

‘Bachelorette’: Så gik den ikke længere for hurtigknepperne

I denne uge røg to fyre hjem i ‘Bachelorette’, fordi de begge to havde været lidt for langt fremme i hurtigknepperskoene. Fryden er stor.

Hver uge siger deltagerne i ‘Bachelorette’ det samme. Noget med at det spidser til nu, og det er jo ikke, fordi det ikke passer, men det er alligevel først nu, at det for alvor giver mening at sige. Stemningen er nervøs. 

Det tynde øl er ikke længere på Sri Lanka. Der er kun fyre tilbage, som de to bacheloretter på en eller anden måde har et godt øje til. 

Selvom der bromantiseres noget så kammeratligt inde i villaen, er der nu kommet flere følelser på spil blandt fyrene, der må indse, at de dybest set er konkurrenter. Derfor gør de sig også mere til end tidligere.

I denne uge kom der mange mærkelige esser ud af de kortærmede skjorter, det må man bare sige.

Joachim hiver sit lille mini-keyboard frem og spiller impro overfor Lissa. Hvad skal hun stille op med det? Ubehagelig situation.

Jeg ved ikke, hvad der er med det instrument, men det føles ikke som et fallossymbol. Der har ikke været noget lignende på tv, siden Nephew gik med keytar.

Nogle af de andre satser stadig hårdt på at træne sig til succes. Det er Peter og Lukas.  

I forbindelse med et særpræget vægtløft i nakkeregionen kommer det frem, at Lukas, der er 23, endnu ikke har groet hår under armene. 

Lukas mangler også andre ting, for eksempel tålmodighed. Måske også et halvt kromosom. 

“Kan du se mig med din sidste rose?” siger han pludselig til Sofie. 

“Nej,” siger Sofie, og så ryger Lukas altså ud. Det er ikke altid godt at være en hurtigknepper. Faktisk aldrig.

Lissa gider nemlig heller ikke kysse med en mand som Lukas, der skriver, at han gerne vil kysse på en seddel. Hans håndskrift var osse dybt godnat.

Inden alt det der er Lissa på date med Anton, som nu har fået så blå nosser af al den ventetid, at det har ændret hans øjenfarve. Det er to LED-lys midt i ansigtet.

TV2. Lotte Lemche

Ikke at det er nogen dårlig ting, og Anton er faktisk okay til at dyrke noget, der hedder “aerial yoga”.

Det kan bedst beskrives som noget, der ikke har noget med yoga at gøre. Det består i at gynge lidt i et stykke stof.

Meget besynderligt foretagende, som heller ikke fører nogen vegne. Romantisk er Lissa og Anton stadig på niveau med en tur til Odense i en Flixbus. 

Under date på båd med Sofie meddeler Mads, at han har haft en kælemåge med navnet “Joey Måge”.

Det er mest det med mågen som kæledyr, der er urovækkende. Selv folk, der går op i fugle, går ikke engang op i måger. Det dyr har jo absolut ingen charme.

Sofie synes dog, det går “godt” og siger “Madsen” hele tiden. Mads er lykkelig. De snaver. TV2 hakker nogle strygere på anlægget.

Men de der post-date afrapporteringer foran resten af gutterne er blevet super underlige. Anton har fået en kommission til at forfatte sin rapport, som tager seks timer at forklare. Detaljegraden er grotesk. Ingen ved hvorfor.

Et andet spørgsmål er, om det egentlig er de samme roser eller nye, som deles ud til ceremonierne hele tiden?

Til mingling er Joachim en high five, som ingen rammer. Han hænger bare. Det er et frygteligt syn.

Lissa har bare andre prioriteter. Navnlig Andreas H., som hun allerede mentalt har giftet sig med.

Den dag har Lukas valgt at tage en unødvendigt stor hjerteformet halskæde i similisten på. Noget, som en skade ville elske. Måske en pige på 8 år. 

Lissa kysser ham. Sker der? Det er ligesom med medlidenhedshåndholderiet med Joachim: Hun er sød ved folk. Det virker bare uægte. Som hermesetas.

Jacob har et andet halssmykke på, som består af noget fra havet, tror jeg.

Andreas W. hiver Sofie til side, fordi han har skrevet et digt. Sit første nogensinde. Men Sofie sætter virkelig pris “PÅ ALT DER STÅR DERI.”

Her går du og tror, at vejen til en kvindes hjerte er proportionalt med omkredsen på din tyrenakke, men guess what: Tiderne har ændret sig, mand. Skriv et digt! Det er ren Oehlenschlaeger nu.

Litterært svarede tyngden i Andreas W.s digt til en håndvægt på 40 gram, det er jeg ked af at sige. Vi håber han bryder ud i sang næste gang. ‘Cry me a river’ ville passe godt.

Op til roseceremonien siger Lissa, at hun har fået “klarsyn” til mingling. 

Peter bliver udfrittet om, at han “prøvede at gøre sådan her” og kyssede Sofie i sidste uge.

Han synes, han har “jokket i spinaten,” og det er jo sandt nok, bortset fra at det er en underdrivelse. Vi er mere ovre i at ‘tryksparke i spinaten i ansigtet’.

Efter kort mentalt nedbrud sender Sofie ham hjem. 

Petra synes, det er flot, at Sofie har “mærket efter i maven,” og Mads siger det sandeste, der er sagt i ‘Bachelorette’ indtil nu: “Peter har helt klart læst den forkerte bog.”

Find mere om
Footer graphics