Nadia og Camille svarer på lytterspørgsmål: “Gør tingene 80 procent færdige – og så ud over stepperne!”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

Nadia og Camille svarer på lytterspørgsmål: “Gør tingene 80 procent færdige – og så ud over stepperne!”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Nadia og Camille har nu været i gang med deres iværksætter-rejse i 1,5 måned. Men er iværksætterlivet lige så sjovt, som de havde forestillet sig?

Samfund En del af serien:

De Grønne Grises Klub

Hvordan føles det at sige sit faste job op for at udleve drømmen om at være iværksætter? Uden egentlig at have en plan eller konkret idé? Og så endda i en podcast for åben mikrofon? Følg med i Nadia og Camilles rejse i de næste 32 uger, hvor de forsøger at udleve iværksætterdrømmen i håbet om at skabe et arbejdsliv i bedre balance.

Har du stadig god motivation? Tænker, at det nogle gange bare er nemmere at blive på sofaen? Hvordan holder du dig i gang, så du kommer ud over idéfasen?

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som Nadia og Camille – i bedste brevkassestil – svarer på, når de i dette afsnit af iværksætterpodcasten ‘De Grønne Grises Klub’ laver en Q&A med spørgsmål fra deres følgere på Instagram. Nadia og Camille er nemlig 1,5 måned inde i deres forsøg på at skabe sig en tilværelse som iværksættere, og derfor gør de status over, hvorvidt iværksætterlivet – indtil videre – er værd at kaste sig ud i.

Noget tyder dog på, at de to grønne grise trives i deres nye tilværelse. For som Nadia beskriver det, så “føles det faktisk som om, at jeg er nyforelsket i min virksomhed. Og ligesom mange andre forelskelser, så venter jeg lidt på, at den flader lidt ud, og at jeg bliver træt af den og får lyst til at slå op med den”.

Og på samme måde, så har Camille “lyst til at tage sin virksomhed i hånden og gå en tur rundt om søerne og bare udvikle”.

Footer graphics