Nadia satser alt på at blive iværksætter: “Hvordan kan du sige op uden at have regnet på jeres familiebudget?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

Nadia satser alt på at blive iværksætter: “Hvordan kan du sige op uden at have regnet på jeres familiebudget?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

I dette afsnit af De Grønne Grises Klub smider Nadia og Camille alle tal på bordet. For de er begge to enige om, hvor vigtigt det er at kunne tale åbent om både løn og økonomi.

Samfund En del af serien:

De Grønne Grises Klub

Hvordan føles det at sige sit faste job op for at udleve drømmen om at være iværksætter? Uden egentlig at have en plan eller konkret idé? Og så endda i en podcast for åben mikrofon? Følg med i Nadia og Camilles rejse i de næste 32 uger, hvor de forsøger at udleve iværksætterdrømmen i håbet om at skabe et arbejdsliv i bedre balance.

Camille Gudmand Lange og Nadia Zinck skal på 32 uger undersøge, om de kan stå distancen som iværksættere. I podcasten ‘De Grønne Grises Klub’ taler de blandt andet om, hvordan man financierer et iværksætterprojekt.

“Hvordan kan du sige op uden at have regnet på jeres familiebudget?”, er et spørgsmål, de begge har fået.

Dét at tale om løn og privatøkonomi er for mange mennesker et ret grænseoverskridende – og måske decideret ubehageligt – emne at tale om. Men hvordan har de to nyudklækkede iværksættere det egentlig med at tale om økonomi og indtjening? Og hvordan går det på den økonomiske front i deres respektive virksomheder? Det får du svar på i dette afsnit af De Grønne Grises Klub.

“Jeg har lært mig selv at klippe mit eget hår, og vi har også skåret i alle vores streamingtjenester”, fortæller Nadia Zinck om, hvordan hendes familie forsøger at få enderne til at mødes.

Find mere om
Footer graphics