De Grønne Grises Klub Podcast Kamille Nadia

Nadia og Camille taler med Birgit Aaby: Behøver man arbejde 80 timer om ugen for at blive en succesfuld iværksætter?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

Nadia og Camille taler med Birgit Aaby: Behøver man arbejde 80 timer om ugen for at blive en succesfuld iværksætter?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Nadia og Camille har inviteret iværksætter-forbillede og angel-investor Birgit Aaby i studiet. De taler om, hvordan man bedst ruster sig til at begive sig ud i iværksættereventyret og drømmen om uafhængighed.

Samfund En del af serien:

De Grønne Grises Klub

Hvordan føles det at sige sit faste job op for at udleve drømmen om at være iværksætter? Uden egentlig at have en plan eller konkret idé? Og så endda i en podcast for åben mikrofon? Følg med i Nadia og Camilles rejse i de næste 32 uger, hvor de forsøger at udleve iværksætterdrømmen i håbet om at skabe et arbejdsliv i bedre balance.

Kan man få succes som iværksætter uden at arbejde 80 timer om ugen, leve af pasta med ketchup og sove i en gamerstol? Er der en anden opskrift, der skaber lidt mere plads til familieliv, mentalt velvære og en smule søvn? Det taler værterne Nadia og Camille med iværksætter-forbilledet og angel-investor Birgit Aaby om, og de to nyudklækkede iværksættere pitcher deres virksomhedsidéer for Aaby, som kommer med feedback og sparring.

Birgit Aaby er indbegrebet af en ’selfmade’ iværksætter. Hun har tjent sine penge på rengøringsimperiet Combi Service, der i dag har godt 250 ansatte og en årlig omsætning omkring 100 millioner. Hun har været direktør i Lyngby Boldklub, serieinvestor og løvinde i de tre første sæsoner af ’Løvens Hule’.

Footer graphics