Camille gør status på livet som iværksætter: “Jeg skal passe på med de travle perioder”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Heartbeats

Camille gør status på livet som iværksætter: “Jeg skal passe på med de travle perioder”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Det er nu 2,5 måneder siden, at Camille Gudmand Lange og Nadia Zinck sagde deres faste jobs op for at blive selvstændige. Men hvordan går det egentlig med deres virksomheder – og med lysten til og glæden ved at være sin egen chef?

Samfund En del af serien:

De Grønne Grises Klub

Hvordan føles det at sige sit faste job op for at udleve drømmen om at være iværksætter? Uden egentlig at have en plan eller konkret idé? Og så endda i en podcast for åben mikrofon? Følg med i Nadia og Camilles rejse i de næste 32 uger, hvor de forsøger at udleve iværksætterdrømmen i håbet om at skabe et arbejdsliv i bedre balance.

”Mange ting er ikke helt, som jeg havde regnet med, når jeg prøver at leve det ud in real life,” siger Camille Gudmand Lange om sit nye liv som iværksætter.

Det er nu 2,5 måneder siden, at hun og Nadia Zinck sagde deres faste jobs op for at blive selvstændige. Så hvordan går det egentlig med deres virksomheder – og med lysten til og glæden ved at være sin egen chef? Og arbejder de rent faktisk kun tre dage om ugen, som de drømte om, da de gik igang? Det tager de to kvinder temperaturen på i denne udgave af De Grønne Grises Klub.

Den erfarne iværksætter Birgit Aaby spåede i et tidligere afsnit, at de nyudklækkede iværksættere skulle regne med, at deres virksomheder og ideer ville ændre sig undervejs i processen. Og det, må man sige, er sket:  Nadia har ændret konceptet for sit møbelfirma, og Camille har valgt helt at lukke en del af sin virksomhed.

Men det er ikke altid nemt at være alene om at beslutte, hvornår en idé er god nok – eller hvornår den snarere bør lægges i graven.

”Det er jo en rejse, vi er på. Og vi skal finde ud af at lytte til os selv. Og gå i den retning, der giver os energi, og gør os kreative og glade,” siger Nadia i dette afsnit af De Grønne Grises Klub, hvor du også kan blive klogere på, om coaching- og psykologtimer gør kvinderne til bedre og mere glade iværksættere, og om et liv som influencer kan kurere deres pengestress.

Find mere om
Footer graphics