Anna Ilsøe, Karen Frøsig, Marie Høst, Mads Raahede

Digitalisering og COVID-19: ”Vi har stadig brug for den personlige kontakt”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Digitalisering og COVID-19: ”Vi har stadig brug for den personlige kontakt”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Danmark er ét af de lande, hvor digitaliseringen har haft størst gennemslagskraft, og nogle af tiltagene er allerede så integreret en del af vores liv, at vi slet ikke lægger mærke til dem.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

På den anden side

Corona-pandemien forandrede vores verden fundamentalt. Men hvordan kommer ændringerne til at påvirke virksomhederne? Hvordan kommer de til at påvirke forbrugerne? Hvordan kommer de til at påvirke vores samfund? Det undersøger journalisten Marie Høst i fem afsnit med hvert sit hovedtema.

Zoom, Skype og Teams. Under COVID-19 blev begreber som disse en del af vores sprog og ikke mindst vores hverdag – om det så er på arbejdspladsen eller når vi drikker fredagsøl med vennerne. Corona-pandemien har accelereret digitaliseringen, og det store spørgsmål er så, hvad vi kommer til at tage med os på den anden side?

I fjerde afsnit af podcasten ‘På den anden side’ har Marie Høst inviteret administrerende direktør i Sydbank, Karen Frøsig, i studiet. Hun har været med til at lede den digitaliseringsproces som banken har været inde i – både i forhold til kunder, der nu bliver mødt af digitale tilbud, der overflødiggør de fleste bankbesøg, og i forhold til medarbejderne der skal håndtere AI og robotter – så man på sigt kan spare udgifter til lønninger.

Hun flankeres af Anna Ilsøe, der har forsket i det digitale arbejdsmarked, og Mads Raahede, der har erfaring med at implementere digitale løsninger for KPMG. 

Panelet dykker ned i robotter, fremtidens fleksible arbejdsmarked, og hvad COVID-19 kommer til at betyde for digitaliseringen. Panelet er helt enige om teknologiens mange muligheder, men i løbet af programmet taler de også om, hvad det er man så mister, når robotter, AI og skærme er en fast del af vores arbejdsliv. 

Find mere om
Footer graphics