Michael Bremerskov, Marie Høst, Marcus Rubin, Bent Dalager

‘På den anden side’: Alle har én stemme, men ikke alle er lige vigtige

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto. Rita Kuhlmann

‘På den anden side’: Alle har én stemme, men ikke alle er lige vigtige

Eller vælg, hvor du vil lytte

Globalisering har siden årtusindeskiftet været et af det moderne samfunds kernebegreber, og de danske virksomheder og forbrugere har i den grad udnyttet de muligheder, som en mere forbundet verden har givet. Det store spørgsmål er så, om stigende nationalisme, nationalstaternes individuelle ageren og ikke mindst en pandemi, får os til at lukke os mere om os selv på den anden side?

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

På den anden side

Corona-pandemien forandrede vores verden fundamentalt. Men hvordan kommer ændringerne til at påvirke virksomhederne? Hvordan kommer de til at påvirke forbrugerne? Hvordan kommer de til at påvirke vores samfund? Det undersøger journalisten Marie Høst i fem afsnit med hvert sit hovedtema.

I tredje afsnit af podcasten ‘På den anden side’ har vært Marie Høst besøg af folk, der til daglig lever af at bruge deres udsyn. Der er tale om Politikens kronikredaktør, Marcus Rubin, fagchef for international handel i Dansk Erhverv, Michael Bremerskov Jensen og Bent Dalager, der er grundlægger af new tech-enheden i KPMG. 

Panelet begiver sig ud i verden og taler blandt andet om økonomisk junglelov, de vigtige forsyningskæder og outsourcing, der muligvis bliver til backsourcing, når virksomhederne trækker deres produktion tættere på igen. Derudover bliver der også talt om de to supermagter, Kina og USA, og hvad deres rolle bliver på den anden side af pandemien. 

Find mere om
Footer graphics