Jim Hagemann Snabe Henrik Mulvad Marie Høst Mette Lykke

Ny podcast undersøger den anden side af COVID-19: Kan pandemien være med til at accelerere den grønne omstilling?

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Rita Kuhlmann

Ny podcast undersøger den anden side af COVID-19: Kan pandemien være med til at accelerere den grønne omstilling?

Eller vælg, hvor du vil lytte

Karantæne, hjemmearbejde, zoom-møder, fyringer, smittestop-app, recession. Fra dag ét blev vores hverdag vendt på hovedet. Men hvilke tendenser kommer vi til at tage videre med os på den anden side af COVID-19? Det undersøger vært, Marie Høst, ud fra fem hovedtemaer i podcasten ‘På den anden side’.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

På den anden side

Corona-pandemien forandrede vores verden fundamentalt. Men hvordan kommer ændringerne til at påvirke virksomhederne? Hvordan kommer de til at påvirke forbrugerne? Hvordan kommer de til at påvirke vores samfund? Det undersøger journalisten Marie Høst i fem afsnit med hvert sit hovedtema.

I premiereafsnittet er vært Marie Høst taget til Mærsks hovedkvarter på Esplanaden i København. Her har hun sat et panel, der består af bestyrelsesformand for Mærsk og Siemens, Jim Hagemann Snabe, CEO i Too Good To Go, Mette Lykke og Henrik R. Mulvad, CEO og seniorpartner i KPMG. 

Omdrejningspunktet i premiereafsnittet er omstilling, for hvis virksomhederne ikke kunne omstille sig midt i krisen, kan de ligeså godt dreje nøglen om nu. Panelet kommer med bud på, hvad coronakrisen har betydet for virksomhedernes evne til at omstille sig, og om pandemien kan være med til at accelerere, ikke bremse, den grønne omstilling. Det skal blandt andet handle om digitalisering, fantasi og kreativitet, selvkørende biler og kunstens betydning for en virksomhed og et samfund. 

Footer graphics