Mette Bock

‘Mod til at lede’ med ‘Mette Bock: “Der skal visioner til for at lede”

‘Mod til at lede’ med ‘Mette Bock: “Der skal visioner til for at lede”

Mette Bock er gæst hos Katrine Hertz for at tale om, hvad der gør en god leder, og hvordan det er at stå på mål i offentligheden for sine beslutninger.

Samfund En del af serien:

Mod til at lede

Hvad kræver det at blive en god erhvervsleder? Og hvordan får Danmark flere kvinder i ledelse? I Mod til at lede undersøger kvinder fra det danske erhvervsliv netop disse spørgsmål. Serien er sponsoreret af Mercedes-Benz

Kulturminister Mette Bock (LA) fortæller om, hvad der gør en god leder. Bock har utallige stillinger på sit CV, men én ting, der går igen, er, at hun gentagne gange har været at finde på ledelsesgangen i de stillinger, som hun har besat. Hun er, og har været genstand for kritik, og der er sågar en af hendes tidligere ansatte ved Jydske Vestkysten, som har sagt til hende, at hendes opførsel viste “tegn på sindssyge”.

Til trods for modgangen, eller måske på grund af den, har Mette Bock udviklet et klart billede af, hvad det kræver at lede. Alt det og mere kan du høre om i dette afsnit af ‘Mod til at lede’ med vært Katrine Hertz Mortensen.

Footer graphics