Magasin - We Love x PodPassion x Han Kjøbenhavn
Radio & podcast
menu-close

Annoncørbetalt indhold: Magasin – We Love x PodPassion x Han Kjøbenhavn

15. marts 2019 | | En del af serien Magasin - We Love

PodPassion vært Mads Emil Grove Møller har inviteret Jannik Wikkelsø Davidsen, en af mændene bag brandet 'Han Kjøbenhavn', i studiet. Et gennemgående tema bliver ideen om at være i konstant udvikling og samtidigt tilstede i tilstedeværelsen.

Dansk stormagasinkæde.

Afspil podcast

I denne uges afsnit af ‘PodPassion’ inviterede vært Mads Emil Grove Møller skaber af tøjmærket Han Kjøbenhavn, Jannik Wikkelsø Davidsen i Studio 6 på Værnedamsvej. Samtalen kom ind på Han Kjøbenhavn fra start til nu, modeindustrien generelt, udfordringen, inspirationer og musik. Derudover kom snakken også ind på forbindelse af kreativt sind og arbejde, marketingstrategi for Han København, København vs. udlandet og til sidst selvfølgelig drømme og ambitioner.

Passion Tracks:

  • Neil Young – Old Man
  • Summer Walker ft Drake – Girl Need Love (Remix)
  • Ice Cube – It Was a Good Day
  • The Prodigy – Smack My Bitch Up

 

Om podcasten:
I samarbejde med Heartbeats og PodPassion hylder Magasin nogle af de danske designere, der sæson efter sæson laver tøj, vi har lyst til at gå i. I serien ‘Magasin – We Love’ går vi helt tæt på nogle af de mest anerkendte brands i dansk mode og kommer med bag kulissen. Vi lader designerne fortælle deres egne historier, dele deres passion samt løfte sløret for de tanker og processer, der ligger bag deres kollektioner.

Magasin

Dansk stormagasinkæde.