‘Indbegrebet af’ Run The Jewels: Vejen fra underdogs til hiphop-mastodonter

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Pressefoto

‘Indbegrebet af’ Run The Jewels: Vejen fra underdogs til hiphop-mastodonter

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Indbegrebet af’ gør i denne uge status over undergrundsheltene inden for hiphop, Run the Jewels, som har smidt underdog-kappen, og skrevet sig ind i en af hiphophistoriens helt store succesfortællinger

Kultur En del af serien:

Indbegrebet af

Kan man koge de helt store kunstnere såsom Beatles, Kanye West og Madonna ned til et enkelt nummer, der beskriver hele deres karriere og lyd? ‘Indbegrebet af’ er podcasten, der forsøger.

De tre musikentusiatiske værter Andrew, Bjørn og John medbringer hver et nummer, som de mener besvarer spørgsmålet, og til sidst skal de blive enige om, hvilket nummer der opfylder alle kravene. Det kommer ikke til at gå stille af sig.

Det er de færreste underdog-stories, der kan måle sig med den, som Run The Jewels slæber rundt på. To undergrundshelte indenfor hiphop slår pjalterne sammen, laver et album og pludselig spidser hele verden ører. I anledning af at duoen i år har udgivet deres fjerde album, tager værterne Andrew, Bjørn og John et kig på en af hiphoppens helt store succeshistorier, og prøver at finde til bunds i, hvad der rent faktisk er Indbegrebet Af Run The Jewels.

Trackliste:

  • Oh My Darling Don’t Cry
  • Close Your Eyes (And Count To Fuck)
  • A Report To The Shareholders / Kill Your Masters

Find mere om
Footer graphics