Roland Møller

Rådgiverne: “Hvordan fortæller jeg min søn, at hans far ikke er hans far?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Rådgiverne: “Hvordan fortæller jeg min søn, at hans far ikke er hans far?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Sømændene Martin, Jonas og Simon fra filmskibet Activ sidder klar til at hjælpe lytterne med deres dilemmaer om utroskab.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Rådgiverne

Hvad får man, hvis man krydser et hyggeligt brevkasse-program med skuespilleren Roland Møller? En podcast-bastard der får dig helt ud i periferien af, hvad dit moralske korpus kan rumme. I hvert afsnit af 'Rådgiverne' inviterer Roland Møller et troværdigt panel af gæster ind for at underholde og hjælpe dig med dit allersværeste dilemma.

Der er igen dømt slyngelstue ombord på filmskibet Activ, når vært Roland Møller og de tre sømænd Simon, Jonas og Martin svarer på lytternes dilemmaer om utroskab. En lytter går og gemmer på en gammel hemmelighed fra en nytårsaften med vennerne, en anden lytter har en ven med en destruktiv ægtefælle. De har alle brug for rådgivernes hjælp, og heldigvis er Roland og sømændene klar til at hjælpe en stakkel i nød.

Jonas, Martin og Simon deler også ud af deres egne erfaringer fra de syv verdenshave, om hvor man finder de smukkeste kvinder i verden.

Vil du gerne have dit dilemma med i programmet, så skriv en mail til roland@heartbeats.dk, så kan det være at det netop er dit dilemma, vi tager med i næste program.

Find mere om
Footer graphics