roland møller

Ghetto Fitness og Jes Dorph Petersen er klar til at rådgive: “Min kollega onanerer på arbejdet, hvad gør jeg ved det?”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

Ghetto Fitness og Jes Dorph Petersen er klar til at rådgive: “Min kollega onanerer på arbejdet, hvad gør jeg ved det?”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Roland Møller er klar med et stjernepanel af rådgivere til at hjælpe dig med dine sværeste dilemmaer. I dette afsnit handler det om hygiejne.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Rådgiverne

Hvad får man, hvis man krydser et hyggeligt brevkasse-program med skuespilleren Roland Møller? En podcast-bastard der får dig helt ud i periferien af, hvad dit moralske korpus kan rumme. I hvert afsnit af 'Rådgiverne' inviterer Roland Møller et troværdigt panel af gæster ind for at underholde og hjælpe dig med dit allersværeste dilemma.

I dette afsnit af vores podcast ‘Rådgiverne’ har vært Roland Møller besøg af “Mr. News” Jes Dorph-Petersen og Kian Sadeghi og MJ fra Ghetto Fitness. Temaet for dagens dilemmaer er krop og hygiejne. Der er både en stakkel, der skal have hjælp til noget med håndvask, og en anden der har brug for hjælp til at bremse en løssluppen onanist på arbejdspladsen. Intet problem er for småt eller stort til vores panel. Og så foregår det hele i en limousine, fordi why not?

Vil du gerne have dit dilemma med i programmet, så skriv en mail til roland@heartbeats.dk, så kan det være at det netop er dit dilemma, vi tager med i næste program.

Footer graphics