roland møller

Ghetto Fitness og Jes Dorph rådgiver om kærlighed: “Et forhold er ikke kun kødelighed og sex, men følelser og ærlighed”

Eller vælg, hvor du vil lytte
Foto: Anders Dall

Ghetto Fitness og Jes Dorph rådgiver om kærlighed: “Et forhold er ikke kun kødelighed og sex, men følelser og ærlighed”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Er konen utro? Vil din partner ikke eksperimentere i sengen? Er der simpelthen bare knas med kærligheden? Så lyt med og få hjælp af ‘Rådgiverne’.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Rådgiverne

Hvad får man, hvis man krydser et hyggeligt brevkasse-program med skuespilleren Roland Møller? En podcast-bastard der får dig helt ud i periferien af, hvad dit moralske korpus kan rumme. I hvert afsnit af 'Rådgiverne' inviterer Roland Møller et troværdigt panel af gæster ind for at underholde og hjælpe dig med dit allersværeste dilemma.

I dette afsnit af podcasten ‘Rådgiverne’ får Roland Møller igen besøg af legendariske Jes Dorph-Petersen og Kian og MJ fra Ghetto Fitness. I sidste episode rådgav de om hygiejne, men i dette afsnit kører vi den helt op på den store klinge, når Rolands rådgivere skal hjælpe lytterne med kærligheden. Om det er sex, utroskab eller knas i forholdet så er panelet klar til at hjælpe de stakler, der har bedt om hjælp fra Roland Møllers kompetente panel.

Vil du gerne have dit dilemma med i programmet, så skriv en mail til roland@heartbeats.dk, så kan det være, at det netop er dit dilemma, vi tager med i næste program.

Footer graphics