Roland Møller Activ

Premiere på ‘Rådgiverne’: Ingen problemer er for store, når Roland Møller løser dine værste dilemmaer

Eller vælg, hvor du vil lytte

Premiere på ‘Rådgiverne’: Ingen problemer er for store, når Roland Møller løser dine værste dilemmaer

Eller vælg, hvor du vil lytte

Roland Møller er på besøg på filmskibet Activ, hvor han i godt selskab med tre gæve sømænd besvarer dilemmaer om familieliv.

Sponsoreret af:
Sponsoreret En del af serien:

Rådgiverne

Hvad får man, hvis man krydser et hyggeligt brevkasse-program med skuespilleren Roland Møller? En podcast-bastard der får dig helt ud i periferien af, hvad dit moralske korpus kan rumme. I hvert afsnit af 'Rådgiverne' inviterer Roland Møller et troværdigt panel af gæster ind for at underholde og hjælpe dig med dit allersværeste dilemma.

Du kender det måske selv. Livet er gået hen og er blevet en kende surt. Den smukke unge mand/kvinde du glædeligt viede dit liv til på kirkegulvet, rådhuset eller til lyden af havets brusen er gået hen og blevet et kvabset, dovent og ynkeligt bud på et menneske. Og mens du inderst inde går og tænker, at livet skal leves i 6. gear med speederen i bund, svinder tilværelsens kostbare dage hen i en uendelig gentagelse af arbejde, mad, børn, søvn og sex hver anden onsdag og ‘Vild med dans’ i weekenden. Men hvad har du egentlig tænkt dig at gøre ved det?

I vores nye program ‘Rådgiverne’ hjælper vi dig med livets svære spørgsmål, når vært Roland Møller med et stærkt panel af troværdige livsnydere tager dine dilemmaer op. Ligegyldigt om det handler om utroskab, venskab, børn eller tandhygiejne står rådgiverne klar til at hjælpe dig.

I første afsnit besvarer rådgiverne dilemmaer om familieliv. Roland er på besøg på filmskibet Activ, hvor sømændene Jonas, Simon og Martin er klar til at svare på spørgsmål. Der er også en røverhistorie eller to fra de syv verdenshave.

Vil du gerne have dit dilemma med i programmet, så skriv en mail til roland@heartbeats.dk, så kan det være at det netop er dit dilemma, vi tager med i næste program.

Find mere om
Footer graphics