Premiere på podcastserien ‘Krummes hånd’: Lise Mühlhausens hænder bærer på en forfattergaffel

Eller vælg, hvor du vil lytte

Premiere på podcastserien ‘Krummes hånd’: Lise Mühlhausens hænder bærer på en forfattergaffel

Eller vælg, hvor du vil lytte

Lise Mühlhausen har erfaring fra mere end 30 år på DR, men de seneste 3 år har hun været selvstændig performancecoach. Hun er nysgerrig på at lære mere at vide om sin karriere, og hvor den er på vej hen.

Samfund En del af serien:

Krummes hånd

Hvad siger vores hænder om vores liv, karriere og hvor vi er på vej hen? I denne podcast tager Krumme bogstaveligt talt sin gæster i hånden og giver råd til, hvordan de kan tage det næste skridt i deres karriere. I starten af hver episode tegner gæsten en blindtegning af sin hånd - og derfra kan det gå mange veje.

I denne første episode af ‘Krummes hånd’, hvor håndlæseren Krumme møder kreative mennesker og hjælper dem ved at personlighedslæse deres hænder, lægger performance-coach, Lise Mühlhausen, sine hænder i Krummes.

Lise Mühlhausen er nysgerrig på at vide, hvad fremtiden byder på, når det kommer til hendes selvstændige virke. Hun tegner en blindtegning, der siger noget om hendes tilstand lige nu. Krumme kigger også på Lise Mühlhausens hænder, der kan fortælle om, hvor hun er på vej hen i sin karriere. Blandt andet byder de på en forfattergaffel, der tyder på, at Lise skal i gang med at skrive nogle bøger. Hendes kreativitet er i top, og ideerne er mange – så nu handler det om at føre dem ud i livet.

Footer graphics