‘Krummes hånd’ med Carla Mickelborg: “Hvis mit liv var en bog, ville jeg læse forud”

Eller vælg, hvor du vil lytte

‘Krummes hånd’ med Carla Mickelborg: “Hvis mit liv var en bog, ville jeg læse forud”

Eller vælg, hvor du vil lytte

Influencer Carla Mickelborg har et godt overblik over sin karriere og sine mål. Men når det kommer til kærligheden, er det svært at kontrollere, hvad der skal ske.

Livsstil En del af serien:

Krummes hånd

Hvad siger vores hænder om vores liv, karriere og hvor vi er på vej hen? I denne podcast tager Krumme bogstaveligt talt sin gæster i hånden og giver råd til, hvordan de kan tage det næste skridt i deres karriere. I starten af hver episode tegner gæsten en blindtegning af sin hånd - og derfra kan det gå mange veje.

Krumme har fået besøg af influencer, coach og forfatter Carla Mickelborg. Hun er utålmodig, når det kommer til at vide, hvad der skal ske i hendes liv. Carla Mickelborg har godt styr på, hvordan det går med hendes karriere, og hvad hun ønsker sig, men hun er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan hun kan forene ønsket om en kæreste med sit travle arbejdsliv, der betyder alt for hende.

Foto: Rita Kuhlmann

Ud fra Carlas blindtegning og hvad Krumme kan se i hendes hænder, taler de sammen om spiritualitet, at gå på kompromis i et forhold og hvad fremtiden kan bringe for hende.

Footer graphics